23 januari 2008

Hustrun har börjat blogga!

Det här kan bli riktigt kul! Under namnet MormorRuthsAnn har hustrun just inlett sitt bloggande kring inredning med beskrivningen "Vitt, rått, franskt, lantligt & loppis".
Nu kan man betrakta samma skeende, projekt etc. ur skilda perspektiv. Det som till synes är precis samma sak, kan te sig som två helt skilda världar. Hans - hennes, Venus - Mars, Yin - Yang eller vad du vill. Det hustrun upplever som "lite pyssel av maken" innan hon sätter sin prägel på det, kan av mig upplevas som ett nästintill oöverstigligt berg av sågande, spikande, slipande och micklande. Vi får väl se hur det utvecklar sig ;)

7 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Då måste jag in genast o titta på hennes blogg!!
Våran blandare är köpt från Nacka Byggnadsvård märket kommer jag just nu inte på men du ser vilken det är=)
Det är ju bättre med engrepps men jag tycker tvågrepps är såå fint=)
Ha en riktigt bra dag

Pia..... sa...

Hej.. ja det är inte så vanligt att man finner Karlar på dessa sidor. kul att få "se " HUR man kan göra sakerna =snickra .....så trevligt att finna Peters projekt ska genast gå in till hustruns nu:)...ha de såå gôtt..PIA

Peters projekt sa...

Till Pia

Pia, du har inte aktiverat åtkomsten till din profil, vilket gör att man inte kan finna dig där ute i bloggvärlden. Logga in på ditt konto och leta fram formuläret för att visa din profil (om du önskar detta alltså).

Hör av dig om du inte vet hur du skall göra.

Peter :)

Pia..... sa...

hej ..nu blev jag väldigt fundersam...fattar inte vad felet kan vara???...men tack ska du ha..ska försöka klura ut felet???PIA

Jessan sa...

...Och jag hittade hustrun först,kommer precis därifrån...Ni har ett kanonfint hus! Ska bli kulatt följa dina projekt! kan också vara bra att ha nån att fråga, för ofta har jag ideerna och sambon vet inte riktigt hur han ska göra med dem....ändå är han rätt så händig!
Ha en fin helg med frugan! (och jag södjer verkligen ideen med råspont i hallen! Det kommer bli så fint!)

Anonym sa...

Var ju tvungen in och kika här också eftersom jag nyss besökt hustruns blogg:-) Vad kul att båda nu har egna bloggar och det kommer bli intressant att se era åsikter om ibland samma projekt på era respektive bloggar.
Skrattade gott åt dina tankar om Madonna och katolsk tro:-) Känner nämligen igen de åsikterna hos någon annan.

Granne med Selma sa...

Sitter här och skrattar rakt ut för mig själv! Det var så oerhört träffande det där du skrev om "lite pyssel av maken"! Känner så väl igen mig :-) Sedan blir jag alldeles överväldigad över alla fina ord och tankar du skriver om min blogg. Tack så väldigt mycket!
Eftersom vi håller på med liknande i VÅR hall uppe som ni gör (finsågade bräder på väggen) så ska jag återgälda dig när jag har något att visa upp. Då lägger jag in en länk till dig :-)

Nu ska jag faktiskt ta mig en bloggstund inne hos din fru också. Ser verkligen fram emot det.
Ha det så bra under veckan!
/Sussie