31 januari 2008

Tänkvärda ord

Sitter just och rensar i mina Outlook-kataloger och fann då ett mail jag sände till mina vänner för en tid sedan. Mailet innehöll några tänkvärda ord och inte minst en länk till ett vackert bildspel. Det var så rogivande att återigen se bildspelet och inte minst läsa texten, att jag bara måste ge er en chans också. Klicka på bilden ovan för att få en vacker och tankeväckande upplevelse.

Vad är viktigt i ditt liv? Vad ger dig energi? Gör mer av detta och oftare!

Glöm inte heller att försöka göra minst en människa om dagen glad! Det behövs så lite. Finns det något mer gratis och samtidigt så värdefullt som att ge sin omgivning ärlig uppskattning och beröm?

Fridens liljor / Peter :)

8 kommentarer:

Målargården sa...

Helt underbart bildspel med fina bilder och tänkvärda ord. Vi tar det till oss och tänker på att livet är här och nu! Tack för det/ Eva-Mari

Pia..... sa...

Så sant..och så vackert...och du, jag har gjort en människa glad idag...bra va:)..i morgon ärdet jag som får bli glad....ha en härlig gooo helg framför dej ..och ta vara på allt vad livet ger..som var det inte Baloo som sjöng det eller.)..PIA

Piondröm sa...

Jag säger som Fylking i radio...Äntligen!
Vad roligt att hitta en kille i bloggvärlden.
Har själv en trädgårdsblogg som min kära fru är med i ibland.
Bor i ett stort hus från 1773 som vi har renoverat i 20 år, och vi blir aldrig färdiga (tänk på det) det går bara runt runt speciellt när man som vi är pigga på att göra om efter ett tag för att "vi" (du vet vad jag menar) får nya ideer.
Jag känner sååå.. väl igen mig.
Här hemma är vi också inne i en vit period, fint.. visst men jag har sagt att jag vill inte bo på ett sjukhus, så det får vara lagom.
Har en del fina gamla möbler som skulle fallit under den vita penseln om jag inte satt stopp.
Våra barn är nu 18 och 20 så nu behöver jag bara bry mig om min hund.....Eh..ja och så frun förstås.
Som trädgård och natur intreserad så blev jag tagen av dom fina bilderna, dom tänkvärda orden skulle nog alla ta till sig och tänka på lite oftare.
Kul att läsa din blogg och hit kommer jag och kikar in för att se hur det går, förutom trädgård är inredning och snickrande min stora passion.
Ha de Ken

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Hej! Vilken utförlig hemsida du har!! Med ritningar och rubbet.

Hojtade genast på sambon och pekade ivrigt på lusthus och farstukvist!!
-Vilken kaaaarl! Skrek jag glatt och fick ett mumlande svar...

Men hit länkar jag omgående:-D
Nu ska jag kika in frugans blogg också!!

Susanne

Fru A sa...

tack för den långa kommentaren inne hos mig - hunden är en pointer, en stående fågelhund och förmodas vara jakthund men är mest kelgris *s*

Jennyshemochharmoni sa...

Verkligen tänkvärda ord! Det är viktigt att komma ihåg vad som är viktigt i livet för att man ska bli riktigt lycklig! Ni är så superduperduktiga hemma! Blir superfint! :)

Minna sa...

Uppskattning och beröm till dig Peter!!! Härlig sida med mycket spännande, tänkvärt och matnyttig läsning. Tack!

Anonym sa...

Sådana informativ hemsida! Stort tack! Tack för en bra tid på din webbplats. Det är verkligen ett nöje att förstå en webbplats gillar det här fylld med fina information. Tack!