15 april 2008

Tack snälla . . .

. . . för alla fina kommentarer!!

Jag har inte riktigt hunnit med mig själv den sista tiden* och har därför inte lyckats ta mig ut i bloggvärlden för att tacka och kommentera hos var och en av er, som lämnar så glada och inspirerande kommentarer. Jag blir oerhört glad och smickrad över allt fint ni skriver!Vill därför sända er alla en liten symbolisk hälsning från mig och min lille kompis Tatty Teddy.

Den lille gynnaren spelade för övrigt en ganska stor roll i hustruns och min inledande romans för några år sedan. Han fanns med som kort i blomsterbuketter, som kort på posten och som riktig liten nalle från mig till hustrun. Ett tag var jag så ivrig i mitt blomsterbudande till hennes jobb, att jag tydligen fick dåligt rykte bland hustruns kvinnliga kollegors män - jag satte liksom ribban vilket fick deras män att framstå i dålig dager. Och det var ju inte så populärt bland männen ;) Hos hustruns kollegor var jag dock poppis . . .

Har tyvärr blivit sämre på det där med blommor och vardaglig uppskattning till hustrun. Därför får hon här en alldeles egen nalle från Mig till Dig!

* Det där med att hinna med mig själv förresten - det är alltså inget värre än att arbetsbelastningen är högre än normalt och att det dagliga arbetet just nu inte tillåter några stunder framför datorn. Ganska behagligt men samtidigt lite dåligt-samvete-skapande . . .

Eder tillgivne Peter :P

19 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Inte skall du ha dåligt samvete - vi kan ju roa oss med din fantastiska blogg även om du inte är "hemma".

Hälsningar Maud

Kamomilla sa...

Gårdsromantik sade det så bra! Ibland har man tid, ibland inte! Det är ju ändå real life som gäller, inte cyberlivet ;)

Och vi lär nog finnas kvar här, och tittar in mellan varven!
ha det gott och stressa nu inte för mycket! ;)
Kamomilla

Zäta sa...

Hej du!

Du är inte ensam. Det verkar vara fler bloggar som går på sparlåga just nu.
Själv har jag kommit av mig lite också. Kommer inte på nåt intressant att skriva om så jag blajjar mest.

Men vad gör väl det! Man behöver ju inte skriva för att tillfredställa andras behov av att läsa, utan mer för att tillgodose sitt eget skrivbehov!

Willewira sa...

Hej Peter!!

Jag förstår dig helt och fullt!! Har haft en sådan period när livet inte tillåter en att blogga. Mycket frustrerande när man tycker man har mycket att berätta.

Har man sen svårt att skriva korta inlägg så gör det inte saken lättare.

Jag hoppas dock att du har tid att titta in på min sida och anta en utmaning!

Det skulle vara så roligt om du ville det...

Det där med uppvaktning avtar med åren, tyvärr... Egentligen skulle man göra så mycket mer av den varan för att hålla kärleken vid liv. Får nog planera något för maken...
Tack för påminnelsen!

Hälsa hustrun och ha det så gott!
/Willewira

lottens vita och gröna sa...

hallå peter! ibland är man på ibland halvpå och då och då av, så är det bara, det är helt ok bara du kommer tillbaks...hihi!tänker på ett inlägg som du gjorde tidigare om bloggsamvetet, näherru ha inte det, kram lotten member i petersfanclub!!!

hemljuvahem sa...

Hej Peter
Du är en kanon kille och säkert en underbar men du skall inte ha dårligt samvete.
Kram Catarina

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Så kan det vara ibland! Ser fram emot fler inlägg framöver :) Ha det gott och sköt om er!

K sa...

Hej läste din ROLIGA kommentar på Grå-Hannahs sida o då måste jag ju bara kolla in din blogg. Den verkar heeelt klart INTRESSANT, Jättefint hus!Ha det/K

livetpåfyran sa...

Hejsan svejsan!
Ibland är det väldigt skönt att ta en datapaus! Ni har ju jobbat hårt den sista tiden...Allt hinner man bara inte med.

Jag kollar in då o då för att se om du skrivit. Kul om du har det annars väntar man tålmodigt til nästa gång!! Kram, Pia

Majas mammelucker sa...

Tjingelin!!
Jag tror jag anar en romantiker här bakom..jag förstår att Anns kollegor var avundsjuka..alltid roligt med blommor..men som sagt mer sällan nu för tiden..vad kan det bero på..
Ha inget dåligt samvete för att du inte hinner blogga..jag säger som zäta och wille wira..det är många som inte har så mycket tid till bloggen..jag tror att det är fler som håller på ute och påta och inte hinner och orkar men både och..jag kan bara gå till mig själv..har lite ideetorka och sen vill jag hålla på ute..men du kommer tillbaka när du har mer tid..vi finns kvar..
Kramar Maria

Spets och snor sa...

Försöker du knäcka alla oss tjejer med bara vanliga män eller? Tänker på att du snickrar, är inredningsintresserad, trevlig, aerobicsinstruktör(!) coh dessutom romantisk. Jaja, en annan får hålla till godo med en klapp på ryggen i bästa fall. Är inte ens gift eller förlovad. Jaja. Man kan inte få allt. Din hustru har det bra. Eller så döljer du någon knepig fetisch :-) Nejdå. Jag kan tillägga att jag faktiskt är en gammal nautilus-instrutör. Det tror men inte med det här gäddhänget. Det var extraknäck under studietiden. Nej nu ska jag knyta mig. Godnatt då du Perfekta Man!

En inredoholic sa...

Tusen tack för din fina kommentar hos mig. Det värmde verkligen!! Så roligt att höra att man är uppskattad som bloggare : ) Och så roligt att jag hittade hit!! Fantastiskt hus!! Är det er utsikt????!!!!! Min dröm kan jag säga... Så vackert!!!

Nu ska jag kika vidare på din blogg. Sköt om dig och ha en skön dag!

Jannice

MormorRuthsAnn sa...

Hej där min Peter!!
Tack för de värmande orden...jodå, jag minns den lilla nallen. Minns du att vi faktiskt hade en sådan nalle i bilen, med säkerhetsbälte på!! Tack för de fina inledande åren med mycket uppvaktning...den är ju inte lika frekvent nu längre ;) men det gör faktiskt inte så mycket...det är inte det som är det viktiga.

Projektet här går framåt...fingrarna är torra som fnöske och fötterna svullna som elefantfötter! Men gud så roligt det är!!! Skall givetvis visa bilder snart...men det blir väldans långa kvällar så jag hinner inte riktigt med bloggen.

Hälsa prinsen, kramar från mig!
Saknar er...
Ann

Lilla Blanka sa...

Inget dåligt samvete...ta det lugnt och mys och njut av livet och kom o blogga när du vill har tid och lust, vi väntar :)
Kram & ha en jättefin helg!
Mia

me and alice sa...

Inte ska du ha dåligt samvete. Tycker du är fantastisk på att uppdatera din blogg. Strunt i bloggen några dagar och ut i solen och njut med din trevliga hustru så ska du se att ideerna kommer åter...
hälsningar Susanne
ps. Måste tillägga att ert golv blev helt underbart..

Annika sa...

Du skall passa på att leva livet när tillfälle bjuds, datavärlden kan vänta, det kommer säckert tillfällen då det finns mer tid eller då du bara vill vara här igen. Det är inget måste att blogga.

Fina nallar, fick en liknande av min man när vi träffades, men det var ett tag sedan...Det blir väl ofta så att i början uppvaktar man med små presenter och dyligt och vad tiden lider glöms presenterna bort...Det är då det är viktigt att komma ihåg att man får något varje dag av den andre och det är livet tillsammans :) Fast visst är det kul att få eller att ge någon present ibland...Ha en fortsatt bra helg Kram Annika

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Peter!
Jag vet hur det är... har själv rätt så svårt att komma åt datorn till att lämna kommentarer för tillfället. Men jag har fått ihop några inlägg nu på sistone, och du finns nämnd i den senaste! :-)
Du är för rolig du! Alltid något kul att säga!

Önskar dig en fortsatt fin helg!
Hanna

RANA sa...

Jodå, jag vet PRECIS vad du menar, för jag är där själv nu (fast av andra anledningar). Men låt oss genast sluta upp med detta onödiga dåliga samvete. Pronto, please, för det är ju knappast så att någon gagnas av det. :-)

Ang. din kommentar "måste väl kännas befriande på något sätt att kunna gå ut i trädgården och jobba utan att ha ett barn vidhäftat din lekamen?" Låt mig bara svara: Oooooohhhh jaaaaa. Även om de små är gudomliga, är det så skönt att kunna få sno åt sig liten egen tid - till att gräva upp rabatter, till exempel.

Många kramar! Hoppas ni har en jättefin helg.

/Rana

Jes/Vita villa vila sa...

Å - gillar verkligen Miranda-nallarna!!!

Inte ska du ha dåligt samvete inte - man bloggar när tiden finns - så enkelt är det, men jag vet hur det är...... man får dligt samvete ändå för man inte alltid hinner "runt" & tacka/hälsa på...!

Önskar dig & de dina en urmysig helg!

Jes